BMW X6

Amennyiben autóbérlésen töri a fejét, hogy kényelmessé tegye tenerifei kikapcsolódását, keressen minket bátran, talán a segítségére lehetünk. Az északi és a déli reptéren is állunk rendelkezésére, vagyis önnek a landolást követően már csak az autóbérléssel és a vezetéssel kell törődnie.

A mostani ajánlatunk az autóbérlés extra kategóriájába tartozik, a BMW X6-os igazi luxustermék. Az ára Magyarországon 30-40 millió forint körül mozog, ezért aki ilyen kocsit szeretne vezetni, annak számára az autóbérlés feltétlenül olcsóbb megoldás lenne. Ráadásul a nyaralás során a pihenés mellett egy másik nagy vágyunk is teljesülhet: néhány napig a magunkénak érezhetünk Tenerifén egy igazi luxusautót.

Ez az autó már első ránézésre lázba hozza az embert, pláne, ha még a vezetés lehetősége is megadatik. Nincs rá jobb jellemzés, mint hogy egy igazi adrenalin-bomba. Négy másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h-ra, el lehet képzelni milyen erővel hat az emberre. Az autó méretei egyébként a következők: 490 centiméter hosszú, 199 centiméter széles és 170 centiméter magas. A motor 250 lóerős! És akkor még nem szóltunk a durrogó kipufogóról, amely szintén egy életérzést közvetít és megemeli az ember adrenalin szintjét.

Ha az autóbérléshez olyan járműre irányulna, amely kizárólag a kényelmet szolgálja, a BMW X6-os az ön választása. Szélesek az ülések, a kormány mérete tekintélyes, rendelkezik egy szélesvásznú HD-képernyővel, az üléspozíciót pedig nagyon magasra állították. Akárki kellemesen, komfortosan érezheti magát benne, félelemérzet nélkül.

A váltó nyolcsebességes és automata, amellyel nagyon finom váltásokat tudunk végrehajtani, és amely a szakemberek szerint is az egyik legjobb váltó a világon. Aki az autóbérlés során emellett dönt, tulajdonképpen teljes csendben élvezheti az utazást, mert a szél és a motor hangja sem hallható.

A fogyasztása természetesen magasabb a többinél: nyugalmas tempóban 11-12 liter gázolajat nyel be 100 kilométerenként, de ez – a városi közlekedés során, vagy ha keményebben rálépünk a gázpedálra – jelentősen emelkedhet. Van olyan gomb az autóban, amelyet megnyomva minden beállítás a legnagyobb fokozatba kapcsol és máris megszületett a Forma-1-es atmoszféra.

Mivel a BMW X6-os a luxus kategóriába tartozik, ezért az autóbérlés ára is lényegesen magasabb a többinél. Autóbérlésre fel! Forduljon hozzánk bizalommal!


Érdeklődés, autóbérlés

    Gyerekülés (ingyenes) Második sofőr
    Dátum: