Fiat Doblo

Képzelje el, hogy repülővel megérkezik Tenerifére, a landolás után pedig szíve szerint azonnal elfoglalná szállását és irány az óceán! Megvan az érzés? Ehelyett jön a várakozás a csomagokra, aztán elkezdünk transzfert vadászni, hogy eljussunk valahogy a szállodába/ingatlanba/apartmanba, de még a buszmegállótól is gyalogolni. És mindezt bőröndökkel, csomagokkal. Ennek kiküszöbölésére működtetjük az autóbérlés szolgáltatásunkat. A csomagok felvétele után egy kis adminisztrációt követően bepattanhat a kocsiba és máris önmaga ura lehet. Amennyiben ezt a megoldást választja és az autóbérlés mellett dönt, természetesen állunk rendelkezésére az északi és a déli reptéren is, ha útbaigazítást, segítséget szeretne kapni.

A Fiat Doblót azoknak ajánljuk, akik autóbérlésben gondolkodnak és többen érkeznek a szigetre. Az autót egy haszongépjármű alapból tervezték át egyterű hétszemélyes kocsivá. Hossza megközelítőleg négy és fél méter, ehhez képest ésszerűen kialakított utastérben foglalhatunk helyet. Talán csak az első sorban kerültek egy kicsit közel egymáshoz az ülések, de kényelmetlennek semmiképp sem neveznénk.

Talán családos autóbérlésre alkalmas a leginkább, mivel a helykialakításnak köszönhetően a második sorba akár három gyerekülést is kényelmesen be lehet tenni. Az autó belmagassága is kellemes, az üléseket is egész magasra építették, így a szülőknek nem kell görnyedniük, ha például be szeretnék kötni a gyermek biztonsági övét.

A hatodik és a hetedik ülőhely tetszés szerint használható. A csomagtérből ki-be rakosgatható, ledönthető támlájú, összecsomagolva előrebillenthető székek használata esetén a csomagtér kisebbre zsugorodik. Autóbérlésnél figyelembe kell venni, hogy a Fiat Doblónál a vagy-vagy elv érvényesül: hét embert szállít és kevesebb csomagot, vagy több a felszerelés és kevesebb az utas.

Mindegyik ajtón van zseb, amit meg lehet tölteni fél literes palackokkal elindulás előtt. Találunk pohártartót is az autóban, itt is a fél literes üvegnek való a szabványméret. Jó hír a benzines autókat nem favorizálók számára: a Fiat Doblo dízel üzemanyaggal működik. Számukra tehát különösen megéri autóbérlés esetén ezt a kocsit választani. A végsebessége nem kimondottan magas, de ez nem is elvárható, az autót alapvetően teherszállításra fejlesztették ki.

Az autóbérlés ára a Fiat Doblónál 35-40 euró körül mozog egy teljes napra, de hosszabb távú, több napos bérlés esetén természetesen jóval kedvezményesebb áron is hozzá lehet jutni. Amennyiben az autóbérlés mellett döntött, forduljon hozzánk bizalommal. További autókínálatunkat keresse honlapunkon!


Érdeklődés, autóbérlés

Gyerekülés (ingyenes)
Második sofőr
Dátum: