New Smart Forfour

Amennyiben autóbérlésen töri a fejét, hogy a kanári-szigeteki nyaralását minél komfortosabbá tegye, forduljon hozzánk bizalommal, talán a segítségére lehetünk. Kollégáink Tenerife északi és déli repterén is segíteni tudnak az autóbérlésben, hogy önnek a landolást követően már csak a vezetéssel kelljen törődnie.

A következő sorokban az új Smart ForFour-t ajánljuk, amelyet – ahogy a nevéből is könnyen kitalálható – négy főre terveztek. Annak, aki autóbérlésben gondolkodik és egy egyszerű, könnyen kezelhető járművet szeretne, annak feltétlenül érdemes kipróbálnia a Smartot.

Noha a négyajtós Smart lényegesen hosszabb a kétajtós verziónál, ennél az autónál sincs ok az aggodalomra, ha egy szűk utcába szeretnénk behajtani vele. A parkolás ugyanúgy könnyen megoldható, mint a Fiat Pandával, a méretei erre tökéletesen alkalmassá teszik (hossza: 349 cm, szélessége: 166 cm, magassága: 155 cm). A megforduláshoz kilenc méternyi hely is elegendő, szóval azoknak, akik esetleg attól tartanak, hogy egy nagyobb járművel nehezen boldogulnának, autóbérlésre a Smart az egyik javaslatunk.

Autóbérlés során általában fontos szempont, hogy az utasokon mennyi bőrönd vagy táska helyezhető el a járműben. A Smart csomagtartója 255 literes, ám a hátsó ülések külön-külön lehajthatók, amivel jelentősen növelni lehet a rakodótér térfogatát – akár majdnem 1000 literig is bővíthető. Ebből kifolyólag még akár kempingezni is elindulhatunk vele, ha valakinek épp ahhoz támadna kedve. Ráadásul az ajtók kis híján 90 fokos szögben nyílnak, azaz a ki- és bepakolás rendkívül kényelmes.

A helyhatékonyság az utastérben is megtapasztalható. Autóbérléskor többnyire felmerül az emberben, hogy van-e hely például a hideg italoknak, nyílik-e lehetőség a telefon vagy a pénztárca kényelmes elhelyezésére? Nos, a középkonzolban kialakított tároló erre tökéletesen alkalmas, emellett van természetesen beépített pohártartó, az ajtók rekeszeibe pedig akár egy literes palackot is elhelyezhetünk.

A Smartra jellemző még továbbá, hogy az ülések pozíciója magasabban található, mint a kocsik többségében, ami kényelmessé teszi a be- és kiszállást. Nyaraláskor a kényelem is fontos szempont az autóbérlésnél.

A Smart történetében először a Forfour lett kéziváltós, méghozzá öt sebességgel. A motor 70 lóerős, háromhengeres és benzines, vagyis a Fiathoz hasonlóan ezt is inkább a kényelmes kocsikázásra, városnézésre ajánljuk.

Amennyiben az autóbérlés mellett döntött, forduljon hozzánk bizalommal.


Érdeklődés, autóbérlés

    Gyerekülés (ingyenes) Második sofőr
    Dátum: