Toyota Yaris

Szeretné könnyeddé, meghitté és komfortossá tenni a nyaralását? Nem szeretné vonszolni csomagjait a buszmegállóig? Legszívesebben hívna egy taxit, és már az sem számít, hogy mennyiért szállítaná tovább a repülőtérről? Nem szeretne a tömegközlekedéshez alkalmazkodni? Maximálisan megértjük, ezért is javaslunk egy olcsóbb megoldást: a tenerifei autóbérlést. Amennyiben úgy dönt, hogy kocsival járna-kelne a szigeten az itt eltöltött idő alatt, jelezze felénk, és kollégáink állnak rendelkezésére Tenerife északi és déli repterén egyaránt. Segítünk az autóbérlésben, ön pedig koncentrálhat a jól megérdemelt pihenésre.

Mostani cikkünkben a Toyota kisautójával, a Yarisszal foglalkozunk, annak is az ötajtós verziójával. Több helyütt is olvastunk olyan értékeléseket erről az autóról az interneten, hogy hazavágták a dizájnnal és igazából a világon semmi sem praktikus, ami az utastérben található. Mi ezt másképp látjuk (ízlés dolga), de még ha így is van, az autóbérlés nem egy életre, csak néhány napra, esetleg néhány hétre szól.

A vezetési élmény pedig egyértelműen elfeledtet minden esetleges negatív tulajdonságot. A hegyen például hasít a Yaris, szóval aki szeretne bejárni a Teidét, és autóbérlésen töri a fejét, annak ez az első számú ajánlatunk. Vagány autó, szépen megy, jól fordul és tökéletes a féke, valamint a váltója. A japánok egészen kiváló műszaki tartalommal töltötték meg a kocsit, ez nem vitás.

És akkor íme néhány fontos adat, amely autóbérléskor szintén fontos szerepet játszhat a választásnál: motor benzines, 1300 köbcentis, 100 lóerős, a kézi váltó hat sebességes. A Toyota Yaris nagyjából 12 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h-ra, a végsebessége 175 km/h. A városi fogyasztása hat liter körül áll meg, de a hegyen valószínűleg eléri majd a hét litert, de ez teljesen természetes.

Mi juthat még eszünkbe autóbérléskor? Mennyire bőg a motor? Nos a Toyota Yaris egy végtelenül csendes autó, néha azon is elgondolkodik az ember, hogy egyáltalán jár-e a motor. Egy kellemes kocsikázásnak alapfeltétele a csend, amit ettől az autótól meg is kapunk.

Természetesen az utastér nagysága is befolyásolhatja választásunkat. Nos a hátsó ülésen egy nagyobb termetű vezető mögött is kényelmesen elférünk, tehát ez sem lehet akadály.

Autóbérlésre fel! Forduljon hozzánk bizalommal!


Érdeklődés, autóbérlés

    Gyerekülés (ingyenes) Második sofőr
    Dátum: