Eladó Ingatlanjaink listája magyarul a Tenerife Ingatlan Facebook oldalunkon láthatók.Kérésre felkutatjuk a legmegfelelöbb ingatlant és a teljes ügyintézést lebonyolítjuk a bankszámla nyitástól a közjegyzöi dokumentumig.A birtokba vételt követöen,kérésre az apartman helyi képviseletét vállaljuk.Tenerifei eladó ingatlanok,magyarul.

Tenerife szigetén járva sokunk fejében megfordulhat az a gondolat, hogy milyen jó lenne itt élni. Aki csak egyszer is járt már Tenerife szigetén, rögön szerelembe esik. Számos ide látogató turista évente felkeresi kedvenc tenerifei városát. És sokan vannak, akik arra a döntésre jutnak, hogy Tenerifére költöznek (vagy befektetés céljából) és ingatlant vásárolnak.Irodánk adatbázisából számos kedvezö áru apartman választható,illetve felkutatjuk az ön számára legmegfelelöbb ingatlant.Teljeskörü magyar nyelvü ügyintézéssel,közjegyzö elött.

Tenerife sokkal többet kínál, mint egy életstílust. A sziget klímája, a napsütés, az óceán, mind nagyon hívogató. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a sziget vámmentes övezeti státusza miatt a megélhetési költségek jóval alacsonyabbak. Tenerifén az életkörülménynek optimálisak és lehetőséget biztosítanak arra, hogy kellemes környezetben élhessenek az emberek. Ki ne vágyna arra, hogy az élet napos oldalán élje a mindennapjait?

Egy kis ingatlan körkép Teneriféről:

A gazdasági válságot megelőző években Tenerife szigetén is rengeteg ingatlan épült. Az évekig elhúzódó válság miatt azonban számos ingatlan a mai napig üresen áll. A sziget városait járva feltűnően sok az eladó ingatlan, remek vásárlási illetve befektetési lehetőséget nyújtva azoknak, akik vállalkozási vagy magánéleti célból telepednének le a szigeten. Napjainkban megfigyelhető – ahogy Magyarországon is –, hogy Tenerifén is újra fellendülőben az ingatlan, illetve a befektetési piac. Ennek következtében az eddigi viszonylagosan magas tenerifei ingatlan árak zuhanni kezdtek.Nem ritka a 20-30.000€-s árcsökkenés sem. A legkeresettebb környéknek ingatlan vásárlása vagy befektetés szempontjából Tenerife déli része.Itt azonban az árak magasabbak,ezért érdemes kicsit körülnézni tenerife zöldebb északi részén is,ahol az ingatlanok a felébe kerülnek. A kínálat nagy, a kisebb apartmanoktól egészen a nagyobb villákig, mindenki megtalálja az elképzelésének és lehetőségeinek megfelelő ingatlant! Az Európai Unióhoz való csatlakozásunk óta a magyar állampolgárok ugyanolyan feltételekkel jogosultak ingatlan vásárlására Tenerifén, mint a spanyol állampolgárok.

Nézzük, milyen előnyei vannak, ha befektetés céljából vásárolnak ingatlant Tenerifén:

  • gyorsan megtérülő befektetés
  • az apartman kiadása biztos bevételi forrás
  • hosszú távú befektetés
  • a gazdaság stabilitása
  • a turizmus állandó bevételi forrás
  • viszonylagosan alacsony ingatlan árak a sziget északi részén

Ingatlan vásárlás magyarul az örök tavasz szigetén? Amennyiben a válasza igen, és érdeklődik a tenerifei ingatlan vásárlások iránt, keressenek minket bizalommal! Mindegy, hogy egy nyüzsgő turista központban vagy egy nyugodtabb faluban keresik a megfelelő ingatlant, mi megtaláljuk Önöknek! A teljes ügyintézésben segítségükre leszünk  az adásvételi szerződés aláírásáig.