Palm Mar

A búvárkodás szerelmeseinek kedvelt helye, azonban kifejezetten gyakorlott és nagy tapasztalattal rendelkező búvároknak ideális. A 30 méteres mélységben található egy víz alatti barlangrendszer, amelynek hossza ismeretlen. A víz alatti világ gyönyörű, alagutak, sziklák szegélyezik a partszakaszt.barátságos óriásteknösökkel,rájákkal,delfinekkel találkozhatunk.

Montana Amarilla

Costa del Silencio partjainál található Montana Amarilla nevét a közelben található hegy színéről kapta (Sárga-hegy). A víz mélysége 8-25 méter között lehet, a természeti viszonyok miatt szintén csak képzett búvárok számára javasolt a partszakasz.Csodálatos lávaformációk jellemzik ezt a helyet.

Playa San Juan

20 méteres mélység, nehézkes vízbejutás a parti merüléseknél.  A természeti körülmények miatt e partszakasz szintén a képzett búvárok számára ideális. A víz alatti lávaerdő csodálatos látványt nyújt, ahol számos különleges halfajjal találkozhatunk.Pl.különféle ráják,angyal cákák és szines halrajok.

Alcala

Tenerife nyugati partjainál található merülő hely, ahol az általános vízmélység 14 méter. Azonban az erősebb óceáni áramlás miatt a vízmélység változó lehet, néhol eléri a 35-40 métert is. A búvárkodás itt csak képzett és gyakorlott búvároknak ajánlott.A hely a 3 hatalmas lávazátonyáról hires. Tenerife e merülő pontján gyakran találkozhatunk teknősökkel valamint különböző tengeri halrajokkal.

Playa Paraiso

Coste Adeje partjainál található merülő pont, ahol a vízmélység 8-25 méter között is lehet, szintén ideális helyszín kezdők és haladók számára egyaránt. Búvárkodás során itt már 25 méteres mélységben gyakran találkozhatunk különböző rája fajokkal, mint például a tüskés rája, sas rája, pillangó rája, valamint merülés során megcsodálhatjuk a víz alatti lávaképződményeket,egy hatalmas zátonyt,szeizmikus repedéseket,falleszakadást 20 … Continued

Puertito

Óriásteknősök, ráják, angyalcápák, közönséges polip, trombita halak. Csak néhány állatfaj, amelyek Puertito partjainál búvárkodás során felfedezhetők. Puertito kis falujánál elterülő öböl, ahol a vízmélység csak 8-14 méter közötti. Az öböl védve van az erősebb áramlatoktól illetve a nagyobb hullámoktól. Ezen tulajdonságai miatt ideális oktatóhely és a kezdő búvárok számára ideális helyszín, egyben Tenerife legkedveltebb merülő … Continued