Búvárkodás

A Kanári-szigeteken való búvárkodás során különleges víz alatti élményekben lehet részük a merülni vágyóknak. A kellemes hőmérsékletű óceán és a körülbelül 30 méteres mélység ideális feltételeket biztosít a búvárkodás szerelmeseinek. A Tenerife tájait formáló vulkanikus kőzetek, az egzotikus halak valamint a térségben található számos hajóroncs egyedülálló élményt nyújt a kíváncsi merülőknek. A víz alatti táj rendkívül vonzó célpont a mélytengeri fotósok számára is. Bálnák, csikóhalak, papagáj halak, bohóchalak, ráják úszkálnak Tenerife óceáni vizeiben a lehető legnagyobb nyugalomban.

A Tenerifén való búvárkodás a kezdők illetve a haladók számára is melegen ajánlott, mivel a számos merülési pont közül mindenki megtalálja képzettségéhez mérten az ideális pontokat.

A programszervezés során a biztonságos merülés érdekében képzett vezetőink állnak az Önök rendelkezésére, akik már több mint 1000 Tenerifén végrehajtott merüléssel büszkélkedhetnek.

Ismerjék meg Tenerife legjobb búvárkodásra alkalmas partjait, és utána kezdődhet is a merülés, meglátják életünk egyik legcsodálatosabb élményében lesz részük!

 

    Érdeklődés, foglalás