Quad Safari

Tenerife szigete bővelkedik a különféle sportolási lehetőségekben, számos sportágat kipróbálhatnak a kalandra vágyó turisták. Akik számára a kirándulás illetve a kerékpározás túl hagyományos módja a sziget felfedezésének, nekik ajánljuk a quadozást.

 

Röviden nézzünk meg, mi az a quad!

Egy olyan négykerekű jármű, amellyel szinte minden terepen lehet közlekedni. Használják közúti közlekedésre, sportolásra, mezőgazdasági célokra is. Vezetni nem egyszerű, azonban kis odafigyeléssel könnyen elsajátítható, a védőfelszerelés viselése ajánlott.

 

Természet felfedezése, kalandvágy, adrenalin. Talán Tenerife quaddal való felfedezését e szavak fejezik ki a legjobban. A szigeten minden körülmény adott ahhoz, hogy életre szóló quados élményben legyen részük nőknek, gyerekeknek, férfiaknak egyaránt.

 

Quadozni Tenerifén azért is egyedülálló élmény, mert a sziget természeti adottságai biztosítják a változatosságot. A sziklás, dombos részeken garantált a móka. De a nyugalmasabb utakat kedvelők is, megtalálják a számukra ideális útszakaszokat. Számos útvonal közül lehet választani, mindenki megtalálja a bátorságának megfelelő pályákat. Lehetőség van burkolt útszakaszokon, meredek útvonalakon, csodás zöld területeken, erdős részeken vagy akár hordalékos versenypályán quadozni Tenerifén.

 

Tenerife déli része illetve a Teide környéke számít a legkedveltebb quados régiónak a szigeten. Adrenalin függőknek illetve a kihívást keresőknek ideális helyszín.

 

Irodánkban van lehetőség kedvezményes árú jegyvásárlásra külömbözö quad safarikra. Az utak időkerete változó, 3 és 4 órás utak közül is lehet választani. Lehetőség van egy vagy kétszemélyes quad bérlésére, a vezetőnek minden esetben rendelkeznie kell B kategóriás jogosítvánnyal. Aki csak utas és nem vezeti a quadot, neki nincsen szüksége vezetői engedélyre.

 

Hogyan induljunk útnak quaddal?

A vezetett túrák előnyei, hogy a vezető rendelkezik megfelelő helyismerettel, a biztonságunkról ők gondoskodnak, és hogy számos útvonalon végigvezetnek minket a túra során.

 

Tenerifén a quad szafarik több órás túrát jelentenek, ahol a szervezők gondoskodnak mindenröl.

 

Tenerife déli részén lehetőség van egy zárt Quad Park látogatására is, ahol kedvükre válogathatnak a pályák nehézsége között, a terület körülhatárolt, így biztosan a kezdők sem fognak eltévedni.

 

Itt tartózkodásuk során szívesen segítünk a programszervezésben. Az általunk javasolt legjobb útvonal a Teide vulkánhoz vezető 4 órás program illetve a 3 órás erdei quadozás is elképesztő élményeket ígér itt, Tenerife szigetén!

 

A quad túrákon való részvételhez kedvezményesen tudunk jegyeket biztosítani, keressenek minket bizalommal!
Weblapunkon megrendelhetö kedvezményes áron.

 

 

    Érdeklődés, foglalás