Egy új üdülőváros Tenerife déli partján kellemes klímával, az év 300 napján sütkérezhetünk a napon, de nincs olvasztó forróság. Az itteni tél 23 Celsius fokos, nyáron pedig 28 Celsius fok az átlaghőmérséklet. Garantált az egész éves optimista hangulat, amit a turisztikai iparág ki is használ. A kifinomult homokos strandok, a luxus szállodák, a szórakozási lehetőségek mind-mind vonzzák az igényes utazóközönséget.

Nem számít ha valaki nyugdíjas és az sem, ha valaki még pelenkát hord, a Tenerifén nyaralóknak Costa Adejére akkor is érdemes ellátogatni. A hely a strandoló családokról és a szabadtéri programszervezési lehetőségekről szól, ráadásul a kilátás is elképesztő.

Azért érkezett Tenerifére, hogy szörfözzön? Érdekli a búvárkodás? Golfozna vagy esetleg a hajókirándulások szerelmese? Costa Adején erre mind lesz lehetősége. Kihajózva eredeti élőhelyükön láthat bálnákat és delfineket. Gyakorlatilag ott van a kert végében az Atlanti-óceán.

A homok minősége Tenerife déli részén a legkiválóbb, ráadásul ezen a részen a tenger is melegebb a klíma miatt. Jó szívvel ajánljuk az elegáns Playa Fañabe strandot, gyönyörű szép tiszta a víz, a homok pedig kellemesen lágy. Kék zászlós strand, amelyet Tenerife legnaposabbjai között szokás emlegetni.

A Playa Fañabe strand közvetlen közelében két apartmanunk is a vendégek rendelkezésére áll és igény esetén a programszervezésben, autóbérlésben, búvárkodás vagy hajókirándulás megszervezésében is szívesen segítünk. Vagy ha csak kirándulna egyet Tenerifén, akkor is számíthat ránk.

A tengertől a város belseje felé haladva bevásárlóközpontokat találunk, vagyis a vásárlási kedvünket és hajlandóságunkat is kielégíthetjük. A centrum éjszaka életre kel, nagy nyüzsgés, az éttermek és a szórakozóhelyek várják a vendégeket. Tenerife ételei mellett a nemzetközi konyha különlegességei is megtalálhatók itt, de zenei rendezvényeket is sűrűn tartanak a városban.

Azért is kihagyhatatlan, mert itt található a gyerekek és a felnőttek közös kedvence, Tenerife egy fő szórakoztató helye: a Siam Park, amit megválasztottak a világ legjobb vízi vidámparkjának. Hihetetlenül ember- és természetközeli és minden korosztály számára kínál szórakozási lehetőségeket a gyerekektől kezdve a felnőtteken át a nagyszülőkig. Biztonságos, vannak bezárható széfek, tehát a felesleges ruháinkat, táskáinkat, értékeinket elzárhatjuk, nem kell értük aggódni. Nyugodtan élvezhetjük a sebességet, az adrenalint, és mindenféle érzelmet megélhetünk – végül is ezért utazunk Tenerifére, nem? J

Ha még részletesebben szeretné megismerné a Siam Parkot, keresse a programok menüpont alatt – vagy látogasson el Tenerifére!