Fiat Panda

Amennyiben autóbérlésen töri a fejét, mert szeretné kényelmessé tenni tenerifei kikapcsolódását, keressen minket bátran, talán a segítségére lehetünk. Az északi és a déli reptéren is állunk rendelkezésére, vagyis önnek a landolást követően már csak az autóbérléssel és a vezetéssel kell törődnie.

Elsőként a Fiat Pandát ajánljuk, amely a legolcsóbb megoldás Tenerife szigetén, ha valóban autóbérlésben gondolkodik. A kocsi hivatalosan ötszemélyes, de amennyiben a kényelmi szempontok is számítanak, inkább négy embernek ajánlanánk. Hátul két magas, hosszú végtagokkal rendelkező utas is egész jól elfér, de három személynek már igencsak szűkös lenne.

Az olaszok népautóját úgy tervezték, hogy a szűkös utakon is kényelmesen elférjen, első ránézésre egy Smart sem tűnik sokkal rövidebbnek tála. A méreteinek köszönhetően (365 cm hosszú, 164 cm széles és 155 cm magas) könnyen vezethető és a parkolás is egyszerűen megoldható vele, autóbérlésre ideális. A csomagterének térfogata 225 literes, de a hátsó ülés ledöntésével ez még tovább bővíthető, vagyis két-három személy csomagokkal együtt is kényelmesen elférhet benne. Egy biztos: térkihasználásban óriási szabadságot nyújt.

Autóbérlésre már csak azért is ajánljuk, mert az új Fiat Panda nemcsak kívülről, hanem belülről is egészen modern. A kormánykerék kellemes tapintású, és az autó hifi-rendszerét irányító gombok is megtalálhatók rajta. Az MP3-lejátszó és a manuális klíma szintén hozzátartozik az alapfelszereltséghez.

A 69 lóerős motor 1.2 literes négyhengeres és benzines. 35 literes tankkal rendelkezik, a 100 kilométerre eső városi fogyasztása pedig 6.6 liter, vagyis az autóbérléstől számítva nagyjából 500 kilométer tehető meg egy tanknyi üzemanyaggal. A végsebessége 160 km/h környékére tehető. A sebesség szerelmeseinek semmiképp estre sem ezt az autót ajánlanánk (15 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h-ra), de aki csak szimplán szeretné felfedezni Tenerifét és szeretné az autóbérlést a lehető legalacsonyabb költségekkel megúszni, azok számára ideális megoldást jelenthet.

Azok az autóbérlők is szeretni fogják, akik a szép formákat kedvelik. Nem hiába mondják, hogy Nápolyban igenis tudják, hogyan kell autót készíteni. A külső és belső formatervezésre is nagy hangsúlyt fektettek. Attól azért messze jár, hogy prémiumautónak hívjuk, de az ember valahogy vidám lesz, amikor beül egy Fiat Pandába. Hát még akkor, ha egy hétig furikázik vele Tenerife szigetén.

 Amennyiben az autóbérlés mellett döntött, forduljon hozzánk bizalommal.


Érdeklődés, autóbérlés

    Gyerekülés (ingyenes) Második sofőr
    Dátum: