Mercedes Vito (9 személyes)

Ha autóbérlésen gondolkodik, mert szeretné a nyaralását itt a Kanári-szigeteken minél egyszerűbbé és komfortosabbá tenni, forduljon hozzánk bizalommal, talán a segítségére lehetünk. Akár a kényelmes utazás igénye, akár a csomagok nagy száma miatt választja a szolgáltatást, kollégáink Tenerife északi és a déli repterén is segíteni tudnak az autóbérlésben, hogy önnek a landolást követően már csak a kilométerekkel kelljen törődnie.

Most egy olyan autót ajánlunk, amellyel is kisebb csapatot is el lehet szállítani, szóval amennyiben heten-nyolcan, netán kilencen érkeznek Tenerifére, az autóbérlés során nem kell két kocsiban gondolkodni, mert egy Mercedes Vitóval mindenki szállítása megoldható. Tipikus kiránduló autó, amellyel az egész sziget körbejárható, ráadásul a kilenc férőhelynek köszönhetően közösségi élményt is ad. Biztosítja, a vidám, felszabadult, örömteli utazások lehetőségét.

A vezető úgy érez közben, mintha kakasülőről szemlélné a forgalmat, tökéletesen átlátja, mi zajlik körülötte. A kormány mellett kapcsolható hétfokozatú automata sebességváltó pedig még egy plusz segítség a sofőrnek, csakhogy az ő nyugalma minden esetben garantált legyen.

Természetesen amikor kirándulni indulunk Tenerifén, és ehhez igazítjuk autóbérlésünket, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a kilátás a kocsiból. Teljes nyugalommal kijelenthetjük: tökéletes! Az üléseket magasra helyezték és kényelmesek is, a dupla tolóajtónak köszönhetően pedig gyorsan megy a ki- és beszállás.

Hátsókerék meghajtásának köszönhetően meglepően kis távolságon fordul, illetve egy még éppen passzentos parkolóhelyre is simán be tudunk állni vele. Kevésbé gyakorlott sofőrök autóbérlése esetén ez is fontos szempont szokott lenni. Illetve ehhez jön még a fedélzeti tolatókamera, amely szintén megkönnyíti a helyezkedést.

A csomagtér megközelítőleg 1000 literes és bár az ülések nehezen szedhetők ki, az utastéren belül padlósíneken lehet tologatni őket, illetve a hátsó két sor háttámlái is ledönthetők, ha nincs rájuk szükség. Az autóbérlés után tehát tetszés szerint átalakítható.

Az autóbérlés során fogyasztással is számolnunk kell, amely a Mercedes Vitónál kimondottan barátságos egy nagytestű autóhoz képest: városban 8-8,5 liter gázolajat eszik meg száz kilométeren, ami országúttal kombinált utazás esetén még alacsonyabb. A motor 190 lóerős, de hiába, egy ekkora vázat bizony valamivel mozgatni kell.

Amennyiben az autóbérlés mellett döntött, forduljon hozzánk bizalommal.


Érdeklődés, autóbérlés

    Gyerekülés (ingyenes) Második sofőr
    Dátum: