Volkswagen Polo

Ha autóbérlésen gondolkodik, mert szeretné a nyaralását itt a Kanári-szigeteken minél egyszerűbbé, kényelmesebbé és komfortosabbá tenni, forduljon hozzánk bizalommal, talán a segítségére lehetünk. Kollégáink Tenerife északi és a déli repterén is segíteni tudnak az autóbérlésben, hogy önnek a landolást követően már csak a kilométerekkel kelljen törődnie.

Ismét egy olyan autót kínálunk, amely az olcsóbb megoldások közé tartozik, és nem terheli meg túlságosan a pénztárcát. A Vokswagen Polót kimondottan utazásra és élményszerzésre hangolták, a lágy futómű miatt nem szereti a nagyon gyorsan bevett kanyarokat, szóval annak ajánljuk, aki a nyugalmasabb, lassabb autóvezetést favorizálja. Hogy autóbérlés esetén ne érjen senkit meglepetés, eláruljuk, hogy a kissé terepjárós külső ellenére csak elsőkerék-meghajtású a kocsi, ám ez egyáltalán nem zavarja az élményszerű vezetést.

A Volkswagenről tényleg elmondható, hogy a lényeg a részletekben rejlik. A külseje nem mindenki számára a legvonzóbb, mert a német mérnökök rendkívül előrelátóan éppen azokra a pontokra helyezték a hangsúlyt, ahol az ember a géppel találkozik. Autóbérlésnél ezt a szempontot sem érdemes figyelmen kívül hagyni. A műszerfal felső része és a kormánykerék középrésze puha, kellemes tapintású. Mindkettő kialakítása egyszerű: nincsenek kormányra telepített hifi-vezérlés vagy nagy képernyős navigációs rendszer a műszerfalon, viszont a kapcsolókat, gombokat mind precízen kialakították.

Hosszúsága közel jár a négy méterhez, a szélessége 168 centiméter. Elöl két erősebb testalkatú felnőtt is könnyedén elfér anélkül, hogy a válluk találkozna. A hátsó ülések már szűkösebbek, de rövidtávon komfortos, márpedig Tenerifén nincsenek nagy távolságok, ezért is népszerűek az autóbérlés szolgáltatások a szigeten. A csomagtartó 280 literes, szóval nagy családi kempingre nem tudnánk elindulni vele, de néhány utazótáska vagy bőrönd azért elfér benne.

Ha tényleges az autóbérlés mellett dönt, a Volkswagen két felnőtt és két gyermek számára a legkényelmesebb, főleg városi közlekedésre ajánljuk, ahol a kis méret inkább előnynek számít, mint hátránynak. A bizonytalan vezetőknek is ideális lehet, mert a parkolás viszonylag egyszerűen megoldható.

Az autó legjobb alkatrésze talán az ezerkétszázas turbómotor, amelynek köszönhetően a (gyári adatok szerint) tíz másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h-ra. Igazából 130 km/h felett már érezhetően fogytán az ereje, de mivel nem a német autópályákon közlekedünk vele, ez aligha okoz gondot. A fogyasztása kellemes, a városi és országúti közlekedés kombinációjában körülbelül hat liter benzint eszik meg 100 km megtétele során.

Autóbérlésre fel! Forduljon hozzánk bizalommal!


Érdeklődés, autóbérlés

    Gyerekülés (ingyenes) Második sofőr
    Dátum: