Skoda Fabia Combi

Képzelje el, hogy repülővel megérkezik Tenerifére, a landolás után pedig szíve szerint azonnal elfoglalná szállását és irány az óceán! Megvan az érzés? Ehelyett jön a várakozás a csomagokra, aztán elkezdünk transzfert vadászni, hogy eljussunk valahogy a szállodába/ingatlanba/apartmanba, de még a buszmegállótól is gyalogolni. És mindezt bőröndökkel, csomagokkal. Ennek kiküszöbölésére találták ki az autóbérlés szolgáltatást. A csomagok felvétele után egy kis adminisztrációt követően bepattan a kocsiba és máris önmaga ura lehet. Amennyiben ezt a megoldást választja és az autóbérlés mellett dönt, természetesen állunk rendelkezésére az északi és a déli reptéren is, ha útbaigazítást, segítséget szeretne kapni.

A következő négykerekűt azoknak ajánljuk, akik a bőröndök, táskák mennyisége miatt választják az autóbérlést. A csomagtartó 530 literes, ami akár még tovább bővíthető a hátsó ülés előredöntésével, úgyhogy még egy komplett családi kempingfelszerelés is elfér benne, ha akarjuk. Négy személy nagyon kényelmesen utazhat az utastérben, de természetesen ötszemélyes, tehát a hátsó sorban akár hárman is helyet foglalhatnak – egy kicsit kevésbé komfortosan.

A vezetői környezete nagyon kellemes, jól eső érzést ad a sofőrnek. A kormány közelében mindig kézre esik, logikus a gombok és a kapcsolók elrendezése. Utazni rendkívül kellemesen lehet ezzel az autóval és ennek tetejében még praktikus is. Autóbérléshez messzemenően ideális.

Szigorúan az átlagember átlagos igényeihez alakították, a felszereltséget is eszerint határozták meg. Nincs tele extrákkal, de nem is fapados. Az autóbérlésnél fontos lehet a klíma, az ülésfűtés, a beépített bluetooth vagy az átlagfogyasztást mutató kijelző – ezek mindig megtalálhatók az autóban.

Van belőle 1200 és 1400 köbcentis motorral felszerelt is, a lóerő 110, a végsebesség pedig 200 km/h. Tíz másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h-ra, a váltója pedig öt, illetve hat sebességes, attól függően, hogy milyet választunk. És ami az autóbérlésnél a sofőrnek a leginkább számít: könnyen vezethető, a kétujjas kormányzás is simán kivitelezhető.

Fogyasztása a gyári adatok szerint: városban 6,5 liter/100 km, országúton 4,5 liter/100 km, ami annyit tesz, hogy kombináltan nagyjából 5-5,5 liter jut 100 kilométerre. A Skoda Fabia Combival egy nagy szelet Tenerife bejárható egy tank benzinnel.

Autóbérlésre fel! Forduljon hozzánk bizalommal!


Érdeklődés, autóbérlés

    Gyerekülés (ingyenes) Második sofőr
    Dátum: