Programszervezés Tenerifén

Tenerife szigete megszámlálhatatlan szépséggel rendelkezik, melyek szavakkal nehezen leírhatók, ezért látni kell őket. A lenyűgöző vulkán, a mágikus babérerdők, a csodás építészeti remekművek és a szédítő sziklák – ez még mindig csak néhány a csodálatos látnivalóiból. Jöjjenek velünk, fedezzük fel együtt Tenerifét! Kapcsolódjanak ki, a programszervezést mi megoldjuk!

A kirándulásra vágyó turisták számára nem könnyű a döntés. Hová is menjünk, mit nézzünk meg? A programszervezés lehetőségei végtelenek. Kirándulás a Teide csúcsára, esetleg a Teno-hegységbe vagy az Anaga-hegységbe? Vagy a család inkább a szabadidőparkokat választaná? A nyugalmasabb utazók pedig Tenerife csodás strandjai közül választhatnak. De az éjszakai életet kedvelők sem fognak unatkozni. Itt Tenerifén mindenki megtalálja a számára legideálisabb kikapcsolódási formát.

Akik vizes programokra vágynak, azoknak ajánljuk a jet-ski szafarikat. Lehetőség van 20,40 perces, 1 órás, de akár 2 órás jet-ski szafari túrákra is. Programszervezésünk során a szállásról elvisszük Önöket a kikötőbe, ahol biztosítjuk a megfelelő felszereléseket. Önöknek csak annyi a dolguk, hogy gázt adnak és keresztül szelik az óceánt.

Emellett lehetőség van motorcsónak-bérlésre is. Remek program nagyobb társaságok részére. 4-6 fős motorcsónakok bérlésére van lehetőség, kedvező áron, igény szerint túravezetőt is biztosítunk a kalandhoz.

Ki ne vágyna arra, hogy élőben, a nyílt óceánon láthasson bálnákat? És ha garantáljuk Önöknek, hogy az általunk szervezett hajókiránduláson biztosan láthatnak? Programszervezésünk során  kihajóznak az óceánra. Lehetőség van 2, 3 illetve 4,5 órás hajókirándulásra, az árban benne foglaltatik az étel és italfogyasztás is. Önöknek csak élvezniük kell Tenerife partjainál a hullámokat és a mesés tájat. És még egy fontos információ! Fürdőruhát mindenképpen hozzanak magukkal a programra, mert a katamaránról lehetőségük lesz az óceánban fürdeni.

Azon ritka esetekben, mikor a hajókirándulás során nem találkoznak bálnákkal, úgy a következő útra ingyen jegyet biztosítunk Önöknek.

Kedvező áron szervezünk egész illetve félnapos kirándulásokat, azoknak, akik jobban megismernék Tenerife szigetét.

Remek program az egész napos kirándulás a szomszédos szigetre La Gomerára, a „hegyek szigetére”, ami a Kanári szigetvilág legzöldebb szigete.

A szállodától busszal elvisszük Önöket Los Cristianos kikötőjébe, ahol óceánjáró hajóval, 45 perces utat követően megérkeznek La Gomera szigetére. A szigetet buszos kirándulás során felfedezzük, és a résztvevőknek étkezést is biztosítunk egy helyi étteremben. A túra során megismerkedhetnek a gomeri füttyel. Érdekesség, hogy a helyi őslakosok ezzel a füttynyelvvel kommunikáltak egymás között. A szigeten megtekinthető a Garajonay Nemzeti Park, mely az UNESCO világörökség részét képezi. A nap végén ismét visszahajózunk Tenerife szigetére. Igazán különleges program, remek kikapcsolódási lehetőség.

És akkor még nem beszéltünk a quadozásról, a búvárkodásról, a Siam Parkról, a Loro Parkról és a Jungle Parkról, amelyekről még bővebben is olvashatnak.

Az Auditorio de Tenerife Santa Cruz de Tenerife városában található előadóterem és művészeti terem. Az Atlanti-óceán partján épült központ a városi kikötő déli részén található. Az épület Tenerife szigetének egyik legkiemelkedőbb turisztikai látványossága, programszervezésre kitűnő helyszín! Számos koncert, opera előadás hallható itt. Minden kedves Tenerifére látogató, művészetkedvelő utasnak szívesen ajánljuk!

Attól függően, hogy milyen hosszúra tervezik tenerifei nyaralásukat, összeállítjuk az Önöknek legmegfelelőbb programokat. Vállaljuk a programszervezést és az ezzel kapcsolatos teendők elintézést. Igény szerint kedvezményes belépő jegyeket kínálunk, különböző élmény- és kalandparkokba, hajókirándulásra, búvárkodásra, túrákra. Ha előre megterveznék a tenerifei nyaralásukat, a honlapunkon minden szükséges információt megtalálnak! Forduljanak hozzánk bizalommal.

    Érdeklődés, foglalás

    További programok